بایگانی نوشته‌ها


مزاجشناسی و خودشناسی

مزاجشناسی و خودشناسی

مزاجشناسی کلید حل بسیاری از مشکلات روحی و جسمی انسان است. اگر بدن آدمی را دقیقا بررسی کنیم میبینیم که اندام های متعددی تشکیل شده و هر اندامی از سلول های خاصی ساخته شده است. هماهنگی اندام ها نیز موجب سلامتی، حیات و ادامه ی آن می شود. به اصطلاح حکما بدن انسان از عناصر اربعه یا چهارگانه تشکیل شده است. از ترکیب ۴ عنصر غیرقابل تجزیه در بدن انسان، کیفیتی ایجاد میشود که به آن مزاج گفته میشود. تا از مزاج خودمان آگاه نباشیم و طبق آن رفتار نکنیم، نباید انتظار بدن و روحیه‌ای سالم داشته باشیم.

پیشگیری از ابتلا به غلظت خون از دیدگاه طب سنتی

پیشگیری از ابتلا به غلظت خون از دیدگاه طب سنتی

غلظت خون عارضه‌ای است که به دلیل عدم توازن در تولید سلول‌های خونی به وجود می‌آید. غلظت خون به دو نوع است:1.غلظت خون اولیه 2.غلظت خون ثانویه . میزان هموگلوبین خون در زنان باید بین ۱۲ تا ۱۴ گرم در دسی‌لیتر و در مردان بین ۱۴ تا ۱۶ گرم در دسی‌لیتر باشد و اگر این عدد در زنان از ۱۶ و در مردان از ۱۸ بالاتر برود، بیماری غلظت خون محسوب می‌شود. بعد از سن بلوغ، وجود هورمون‌هایی در مردان تحریکاتی در سیستم خون‌سازی بدن ایجاد می‌کند که موجب می‌شود میزان غلظت خون در مردان دو گرم نسبت به زنان بالاتر رود.بیماری غلظت خون در اثر عوامل مختلفی مانند تغذیه نادرست، سبک زندگی ناصحیح، اختلالات هورمونی یا بیماری‌ ایجاد می‌شود. طب سنتی برای درمان غلظت خون شیوه‌های بسیاری را توصیه می‌کند. در این مطلب علاوه بر این‌که علت، علائم غلظت خون را بررسی می‌کنیم و با راه‌های درمان غلظت خون در طب سنتی نیز آشنا می‌شویم.

چرا باید غذای طبیعی مصرف کنیم؟

چرا باید غذای طبیعی مصرف کنیم؟

بیشتر افرادی که مصرف کننده ی تولیدات غذایی طبیعی هستند، نگران آفت‌کش‌ها، افزودنی‌های شیمیایی، آنتی‌بیوتیک‌ها یا باقی مانده‌های شیمیایی دیگر هستند و معتقدند مواد غذایی ارگانیک سالم‌تر هستند. تقاضای مصرف کنندگان برای مواد غذایی طبیعی(ارگانیک) در جهان هر سال در حال رشد است.

غذاهای ارگانیک و تولیدات طبیعی در ایران

غذاهای ارگانیک و تولیدات طبیعی در ایران

کشاورزی ارگانیک درواقع تولید مواد غذایی بدون استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی یا اجزای اصلاح شده ژنتیکی است. غذاهای ارگانیک لزوماً کاملاً عاری از مواد شیمیایی نیستند، اما بقایای آفت کش ها به طور قابل توجهی کمتر از آنهایی است که در محصولات تولید شده با مواد شیمیایی مصنوعی یافت می شود. غذاهای ارگانیک لزوماً کاملاً عاری از مواد شیمیایی نیستند. آنها ممکن است در زمینی رشد کنند که قبلا برای تولید مواد غذایی ارگانیک استفاده نشده است و بنابراین ممکن است حاوی بقایای شیمیایی باشند. با این حال، بقایای آفت‌کش‌ها در مواد غذایی ارگانیک به‌طور قابل‌توجهی کمتر از آن‌هایی است که در کشاورزی معمولی یافت می‌شوند - جایی که غذاها با مواد شیمیایی مصنوعی تولید می‌شوند.

تولیدکننده کیست؟

تولیدکننده کیست؟

تولیدکننده فردی عملگرا است و مسئولیت راه‌اندازی و توسعه کارهای تولیدی در هر رشته و زمینه کاری  را برعهده میگیرد. تولید کننده، سازنده، صاحب کارخانه، مولد ثروت و ایجاد کننده محصول است و از منظر ارزش و جایگاه اجتماعی باید مورد توجه همه ی نهادها قرار بگیرد و مورد حمایت همه جانبه ی دولت قرار گیرد.

چرا تولید؟!

چرا تولید؟!

تولید اولین صنعت بشر و کلید واژه ی پیشرفت و توسعه است. تولید فقط یک فعالیت اقتصادی صرف نیست بلکه یک عملکرد ارزش آفرین و برآورده کننده نیازهای اساسی برای هر کشور است. اقتصاد کشورهای پیشرفته و تراز اول و همچنین کشورهای در حال توسعه را به حرکت در می آورد. تولید در کشورهای توسعه یافته ی صنعتی و پیشرفته که اقتصادی قوی محسوب می شوند بسیار حائز اهمیت بوده و پایه های محکمی دارد.

دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...